News

  • 4 september 2019
LOEP kickoff GO! Atheneum Tervuren

Kick-off van LOEP in het eerste jaar!

Aan onderzoek doen, leergierigheid stimuleren en de wereld verkennen staan centraal bij ons op school. Daarom gaan alle eerstejaars vanaf dit schooljaar al onderzoekend op ontdekking tijdens de LOEP-uren!
minibrochure_s.JPG
  • 2 september 2019

Niet te missen afspraken schooljaar 2019-2020

Net zoals de voorbije jaren pakken we opnieuw uit met een aantal activiteiten die je niet mag missen! Of jij nu (oud-)leerling, (oud-)leerkracht of sympathisant van het GO!-onderwijs bent, voor ieder wat wils: oud-leerlingenavond, toneelavonden en het Mosselfeest!
  • 18 januari 2019

Inschrijvingen 1ste jaar in KAT via centraal aanmeldsysteem

Alle secundaire scholen van Overijse, Tervuren, Wezembeek-Oppem en Zaventem werken samen om hun inschrijvingen voor het eerste jaar secundair (1A of 1B) via een gemeenschappelijk digitaal aanmeldsysteem te organiseren. Hiermee willen ze netoverstijgend eenzelfde, duidelijke manier van inschrijven inrichten.
Beroepenbeurs 2016
  • 8 november 2016

Zesdejaars laten zich inspireren!

Hoe maak je een goede studiekeuze na het middelbaar? Het is geen eenvoudige opdracht voor de leerlingen van het 6de jaar. In hun laatste KAT-jaar tracht het leerkrachtenteam hen te inspireren voor de toekomst.
  • 2 september 2019

Nieuw schoolreglement online!

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Om alles vlot te laten verlopen is het belangrijk om onze afspraken grondig te lezen. Goede afspraken leiden immers tot een goede samenwerking. Klik hier voor het schoolreglement!
Ontdek alle creatieve werkjes uit de PO-lessen online!
  • 15 november 2017

Opening permanente tentoonstelling P.O.

De lessen Plastische Opvoeding leveren elk schooljaar een reeks prachtige werkjes op. Al dat creatieve talent verdient ook een publiek. Naast de jaarlijkse tentoonstelling tijdens de opendeurdag, opent de leerkracht nu ook een permanente tentoonstelling.
terreur_s.jpg
  • 25 november 2015

'Het licht ging uit...' Terreur door de ogen van een leerling

De juiste woorden vinden bij moeilijke situaties is niet altijd gemakkelijk. Ook bij ons op school zijn de leerlingen onder de indruk van de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Een leerling van het 5de jaar schreef haar gevoelens en vragen neer in een pakkende tekst.  
  • 30 augustus 2019

Extra plaatsen in het 1ste jaar

Goed nieuws! Na wat puzzelen zijn er nog plaatsen vrijgekomen in het 1ste jaar! Wil je alsnog starten in het eerste jaar op onze school? Contacteer het leerlingensecretariaat (02/766.11.11) of info@katervuren.be!
De leerlingenraad in actie voor Bednet
  • 23 december 2016

De leerlingenraad in actie voor Bednet!

Het hart op de juiste plaats, dat kan je wel zeggen van onze leerlingenraad. In december verkochten ze in het kader van 'De Warmste Week' 900 koekjes voor Bednet! Vlak voor de kerstvakantie trokken ze met de opbrengst naar De Schorre in Boom.
nand.JPG
  • 6 mei 2015

Nand (5HUWE) geselecteerd voor atletiekmeeting in China!

Hoe loop je naar China? Nand Van Roy, Gil Van Roye en Senne Trappeniers trokken op 1 mei hun sportschoenen aan en waagden de sprong tijdens de selectiewedstrijd atletiek voor het internationaal ISF-scholenkampioenschap in China. En jawel, in juni vertegenwoordigt Nand het K.A.