Mosselfeest 2019! Iedereen welkom!

  • 23 oktober 2019

Op zaterdag 16 en zondag 17 november nodigen de leerkrachten en de leerlingen van GO! basisschool de KATtensprong en het GO! atheneum KA Tervuren u uit voor het jaarlijks Mosselfeest. 

Zoals de voorbije jaren heeft u opnieuw de keuze tussen lekkere mosselen, balletjes in tomatensaus en vol-au-vent, telkens in grote of kleine portie en opgediend met frietjes. Geen zin in vlees of mosselen, dan is er ook een lekkere vegetarische lasagne. In onze bar kan u genieten van een aperitief en/of een lekker dessert. 

Zaterdag bent u welkom tussen 17.00 uur en 21.00 uur, zondag van 11.30 uur tot 14.00 uur. Om de bestelling van het eten vlot te verwerken, vragen wij om vooraf in te schrijven. Uw bestelbon zal dan klaar liggen aan het onthaal. Zo hoeft u niet lang te wachten aan de ingang. Inschrijven kan via deze link. Belangrijk om weten is dat u ook met de bankkaart kan betalen.

De organisatie van het mosselfeest is opnieuw in handen van de vriendenkring van onze scholen. De opbrengst van dit weekend gaat integraal naar verschillende initiatieven voor de leerlingen. De extra financiële middelen zullen gebruikt worden voor de aankoop van didactisch materiaal maar ook als steun bij pedagogische uitstappen, studiereizen, GWP's, projecten en themadagen.