Hoe inschrijven?

Inschrijvingen voor neveninstromers 2020 - 2021: klik hier

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022: klik hier

tijdlijn

Alle informatie over hoe je je kind inschrijft vind je hier

Noteer zeker deze data:

Digitale infoavond voor het 6e leerjaar: donderdag 28 januari 2021 om 19u30

Na de kerstvakantie zal u hier verdere informatie vinden over hoe u kan deelnemen aan de digitale infoavond.

Infomoment voor het 5e leerjaar: zaterdag 8 mei om 15 u 2021

De inhoud van de infomomenten is verschillend aangezien de leerlingen die momenteel in het 5e leerjaar zitten zullen starten in ons nieuwe gebouw vanaf september 2022. Het is dus belangrijk dat u deelneemt aan het juiste infomoment.

Opendeurdag voor iedereen: zaterdag 8 mei van 14 u tot 17 u 2021

Geen rondleidingen of bezoekdagen mogelijk tot nader order:

De coronacrisis treft ons allemaal. Een gevolg van deze crisis is een strenge richtlijn van het Ministerie van Onderwijs over rondleidingen op school en opendeurdagen. Daarom heeft onze school samen met het GITO-Overijse, het Heilig Hartcollege Tervuren, het GITO-Tervuren, het Mater Dei-instituut in Sint-Pieters-Woluwe, het Sint-Martinuscollege Overijse en ZAVO in Zaventem solidair beslist om geen rondleidingen of bezoekdagen te organiseren. We volgen hiermee de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs. Deze beslissing is erg jammer voor nieuwe leerlingen en hun ouders. We weten dat ouders en leerlingen hun schoolkeuze onder andere baseren op een bezoek aan de school. We zullen in de komende weken alle informatie over onze school via digitale kanalen aanbieden.

We hopen dat de coronacijfers zo evolueren dat we jullie snel wél op school kunnen verwelkomen.