Inschrijvingen 2020 - 2021

U kan zich nu aanmelden om in te schrijven voor alle jaren. U doet dit door het document in te vullen. Klik hier voor het document.

U wordt vandaag nog gecontacteerd ter bevestiging van uw inschrijving of om te melden dat de richting volzet is. Bij inschrijving krijgt u een afspraak voor een intakegesprek dat zal plaats vinden tijdens de laatste week van augustus. Zowel de leerling als de ouder(s) of voogd worden dan verwacht.

Wilt u meer informatie over een studierichting, klik dan hier voor de lestabellen van al onze studierichtingen.

Moest er zich een probleem voordien met het invullen, aarzel dan niet om ons vandaag nog te contacteren op 02 766 11 11

Wij zijn vanaf maandag 6 juli gesloten en helpen jullie graag verder vanaf 18 augustus.

Aftermovie proclamatie 2020
Welkom!

Het GO! atheneum Tervuren zet in op het stimuleren van leergierigheid.

Via onderzoekend leren ontdekken de leerlingen zowel de wereld als zichzelf. Ze ontwikkelen hun eigen kritisch denkvermogen en hun eigen creativiteit.

Naast het dagdagelijks aanbieden van inspirerende en uitdagende lessen, begeleiden we de leerlingen permanent o.a. in ons openleercentrum.  

Het GO! atheneum KA Tervuren maakt samen school, leert de jongeren bewust kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die ze maken. Zo staan o.a. creatieve projecten en een preventief beleid van regels en afspraken centraal. Maar vooral maken we samen school met de leerlingen, de ouders, de buurt en heel het schoolteam. Dit krachtig team vormt authentieke jongvolwassenen die klaar zijn om hun plaats in te nemen in de maatschappij van vandaag en morgen. Het succesvol verder studeren is daarbij een voorkeurtraject.